Central Boutique Apartments

Central Boutique Apartments

Central Boutique Apartments este un ansamblu rezidential amplasat intr-o zona centrala a Bucurestiului, in arealul Palatului Parlamentului si in proximitatea Hotelului JW Marriott.

Proiectul se desfasoara pe un teren de 1800 mp, avand regim de inaltime S+P+3E, care include locuri de parcare subterane, apartamente cu doua, trei si patru camere dar si penthouse-uri, care se remarca printr-un stil arhitectural modern, finisaje de inalta calitate (Marrazi, Porcelanosa, Mirage, Dierre, etc)  – spatii verzi si sparii de recreere pentru locatarii imobilului. Deasemnea, apartamentele de la parter vor avea terase si gradini proprii.

Complexul are o localizare excelenta, avand in apropiere puncte de interes importante precum , Parcul Izvor, Piata Constitutiei, Palatul Parlamentului, dar si scoli, licee si gradinite, spitale si clinici medicale, supermarket-uri si centre comerciale.

Proiectul este localizat in apropierea mai multor mijloace de transport in comun precum statia de metrou Izvor, RATB-uri si tramvai.

Randari proiect

Improving durability and increasing comfort

e
ARHITECTURA MINIMALISTA
e
CONSTRUCTIE HIGH-END
e
PRODUCATORI DE TOP
e
Localizare Centrala
Upbuild
The true value is always inside

Calitate si Inovatie,
Comfort si Siguranta,
Finisaje Premium