Despre noi

For those who know how to choose

UpBuild Residence

De mai bine de un deceniu, UpBuild a dezvoltat o abordare si o supervizare completa in toate fazele de executie a proiectelor sale, de la cumpararea si gestionarea urbanistica a terenurilor, trecand prin faza de realizare a proiectului arhitectural si pana la finalizarea apartamentelor si predarea lor catre clienti.
Proiectele noastre imbina expertiza tehnica de lunga durata in construirea unor spatii de locuit de calitate, durabile cu finisaje premium si atentie pentru detaliile arhitecturale.
Oferta de locuinte pe care o punem la dispozitie este diversa, pornind de la studiouri, apartamente de 2, 3 si 4 camere, inclusiv penthouse-uri in diferite zone ale orasului oferind in acelasi timp acces rapid catre mijloacele de transport, parcuri, centre comerciale, scoli si gradinite dar si alte activitati utile in viata cotidiana.
Obiectivul nostru este de a participa activ la standardele de viata ale omului modern din mediul urban prin dezvoltarea unor proiecte imobiliare care se remarca prin calitate si inovatie, menite sa asigure comfort si siguranta fiecarei familii in parte.
In ceea ce priveste amenajarea interioara a fiecarui apartament, se poate face personalizat, fiecare client beneficiind de oportunitatea de a-si alege finisajele in functie de preferinte.
Reputatia ne-am castigat-o in timp prin multumirea clientilor nostri, reusind astfel sa ne diferentiem intr-o piata foarte competitiva datorita seriozitatii noastre, atentiei deosebite la detalii si finalizarii proiectului in termenii agreati.

Fatada Birouri Apus
Fatada Locuinte
Suprafata
locuri de parcare
Apartamente
Camere

FACILITATI IN APROPIEREA PROIECTELOR

Fiecare proiect este pozitionat in imediata vecinatate a multiplelor facilitati.

Centre comerciale

Supermarketuri

Piete

Banci

Restaurante

Parcuri

Centre medicale

Gradinite, scoli si centre after school

Programeaza o vizita

Contacteaza-ne telefonic sau prin formularul de contact si iti vom oferii informatiile dorita
Upbuild
The true value is always inside

Calitate si Inovatie,
Comfort si Siguranta,
Finisaje Premium