Politică de confidențialitate

CUM ITI PROCESAM DATELE PERSONALE

Ne asiguram constant si aplicam tehnici adecvate pentru protejarea datelor tale personale. Operatiile de procesare pe care le realizam cu privire la datele tale cu caracter personal acopera mijloace automate si manuale de colectare (inregistram, organizam, structuram, stocam, modificam la cererea ta, utilizam, transmitem catre terti doar atunci cand e cazul si le stergem la cererea ta sau in mod automat la expirarea lor).

DE CE ITI FOLOSIM DATELE PERSONALE

Folosim datele tale personale in urmatoarele scopuri:

– pentru a-ti oferi acces la serviciile noastre;

– pentru a te informa cu privire la anumite oferte, produse, servicii sau actualizari;

– pentru a putea intra in contact cu tine si pentru a-ti putea raspunde la intrebarile si/sau solicitarile tale;

– pentru a-ti oferi o experienta deosebita si personalizata pe website-ul nostru;

– pentru a personaliza si imbunatati serviciile si strategia de marketing in functie de istoricul tau de navigare, interesele pe care le ai sau anumite preferinte;

– pentru a te contacta atunci cand efectuam cercetari de piata cu privire la opiniile tale cu privire la website-ul si serviciile noastre;

– pentru a preveni sau detecta abuzurile sau fraudele de pe website;

– orice alt drept stipulat inlegea nr. 677/2001 si legea nr. 506/2004.

CUI PUTEM DEZVALUI DATELE TALE PERSONALE

– Partenerilor nostri logistici autorizati, doar atunci cand este cazul si doar atunci cand acestia trebuie sa intermedieze un serviciu pentru noi cand acesta este solicitat de catre tine;

– Angajatilor nostri, pentru a putea indeplini solicitarile tale;

– Partenerilor nostri de marketing, dezvoltare si de monitorizare, pentru a putea realiza campaniile publicitare, pentru imbunatatirea experientei tale personalizate pe website, pentru dezvoltarea noastra in mediul online. Aceste date sunt minimizate si trimise doar pentru scopuri clar definite.

– Autoritatilor competente, atunci cand este cazul, pentru orice investigatie juridica, pentru a initia sau apara reclamatiile juridice sau in scopuri civile, penale sau administrative.

CAT TIMP ITI PASTRAM DATELE PERSONALE

Iti pastram datele personale nu mai mult decat este necesar pentru scopul pentru care acestea sunt procesate. Daca ne-ai dat consimtamantul sa iti procesam datele, le vom procesa doar in parametrii pe care ni i-ai oferit. Putem pastra datele tale cu caracter personal in conformitate cu legile si reglementarile aplicabile si le putem partaja cu autoritatile competente, atunci cand este cazul, pentru orice investigatie juridica, pentru a initia sau apara reclamatiile juridice sau in scopuri civile, penale sau administrative. Daca nu se aplica niciunul dintre motivele de mai sus, datele tale vor fi sterse intr-un mod sigur sau in unele cazuri le facem anonime pentru statistici si cercetari interne.Datele tale cu caracter personal vor fi stocate pe o perioada de maximum 10 ani de la ultima ta interactiune cu noi sau vor putea fi sterse la orice solicitare din partea ta.

DREPTURILE TALE

Cu exceptia cazului in care esti supus unei exceptari in conformitate cu legile aplicabile privind confidentialitatea, ai urmatoarele drepturi cu privire la datele tale personale pe care le poti solicita direct din contul tau sau contactandu-ne:

– poti solicita o copie a datelor tale personale pe care le stocam;

– poti solicita corectarea oricaror date personale daca consideri ca acestea sunt inexacte;

– poti solicita stergerea completa a datelor tale personale;

– poti restrictionasau retrage consimtamantul prelucrarii datelor tale personale; – poti solicita transmiterea datelor tale care un alt operator;

– poti solicita accesul asupra datelor tale personale;

– te poti opune prelucrarii datelor si utilizarii datelor tale personale;

– te poti adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) in legatura cu datele tale personale;

– poti inainte o plangere in legatura cu modul in care iti procesam datele personale catre noi (cererea va fi rezolvata in maximum 30 zile) sau autoritatii competente ANSPDCP.

CUM ITI PROTEJAM DATELE

Iti protejam datele utilizand masuri tehnice de minimizare a riscurilor utilizarii incorecte, accesului neutorizat, dezvalurii neautorizate, pierderii, furtului si pierderii accesului. Printre masurile pe care le utilizam sunt criptarea datelor, firwall-urile si controale de autorizare a accesului la date. Tratam cu seriozitate securitatea datelor clientilor nostri si de aceea verificam si actualizam constant mecanismele utilizate pentru a iti oferi o protectie eficienta impotriva abuzurilor. Serverul prin intermediul caruia iti colectam informatiile este codificat folosind modulul de criptare al browser-ului tau prin intermediul certificatului de securitate SSL. Desi noi iti protejam datele este important ca si tu sa faci acest lucru. Nu trebuie sa dezvalui nimanui informatiile tale personale. Daca consideri ca securitatea datelor tale personale a fost compromisa sau daca doresti mai multe informatii in legatura cu masurile pe care le-am luat pentru a-ti proteja datele, te rugam sa ne contactezi la [email protected].

LINK-URI CATRE ALTE WEBSITE-URI

In cadrul website-ului nostru poti intalni link-uri care te redirectioneaza catre alte website-uri. Aceste website-uri pot colecta informatii despre tine si trebuie sa te supui politicii de confidentialitate a website-ului respectiv. Cert Construct Invest S.R.L nu este responsabila pentru practicile de confidentialitate ale altor website-uri.

VREI SA NE CONTACTEZI?

Daca ai intrebari in legatura cu aceasta politica de confidentialitate, vrei sa-ti exerciti drepturile sau ai o plangere despre care vrei sa discuti cu noi ne poti contacta prin e-mail la [email protected] sau prin posta la adresa: Sediu: Str. Cozieni, nr. 3-5, Bucuresti. Prin acceptarea acestui acord, datele tale personale vor fi prelucrate de catre Cert Construct Invest S.R.L in conformitate cu aceasta politica de confidentialitate si politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Upbuild
The true value is always inside

Calitate si Inovatie,
Comfort si Siguranta,
Finisaje Premium