Fatada Birouri Apus

Rosetti Luxury

Rosetti Luxury este un proiect premium cu un design arhitectural unic si minimalist, pozitionat strategic intr-o zona ultracentrala a Bucurestiului (Str. Popa Petre 27), cu acces rapid catre toate punctele de interes ale orasului.

Cu o estetica contemporana, conceptul rezidential include apartamente de lux si spatii de birouri realizate la cele mai inalte standarde de calitate si inginerie.

Fatada se evidentiaza prin doua stiluri arhitecturale (clasic-modern), cu o cromatica atent aleasa, remarcandu-se indeosebi prin combinatia de caramida aparenta cu fatada ventilata, balustrada din sticla, pereti cortina si leduri.

Conceptul propune doua cladiri, una de apartamente de tip boutique si una de spatii de birouri dispuse pe un teren cu o suprafata de 1000 mp si un regim de inaltime de 2S+P+4E+5Er+6Er.

Cu o suprafata construita totala de 1670 mp, cladirea de locuinte este alcatuita din 13 apartamente de lux, cu 2 si 3 camere, un penthouse exclusivit cu o terasa generoasa ce se intinde pe toata suprafata etajului superior acestuia, parcari subterane (dispuse pe 2 niveluri) si supraterane dar si boxe pentru depozitare si spatii verzi.

Compacta si cu an aspect arhitectural modern, cladirea de birouri are o suprafata construita totala de 1870 mp si o structura de rezistenta gandita pentru a putea oferi spatii largi si luminoase usor de modelat si de modificat in decursul anilor. Spatiul acesteia poate fi folosit open space sau poate fi impartit in mai multe birouri in functie de necesitate.

Upbuild
The true value is always inside

Calitate si Inovatie,
Comfort si Siguranta,
Finisaje Premium